2021/22 een jaar vol activiteiten...

Onderwegkerk Hoog Soeren doneert

De Kapel in Hoog Soeren zet haar deuren weer open voor de oecumenische diensten van de Onderwegkerk deze zomer.

De donaties voor dit jaar gaan naar het toekomstige Park der Herinnering welke opgezet wordt door onze foundation. 

Komen jullie ook? 

Iedere Zondag om 10.30uur in de maanden Juni, Juli en Augustus halfuur diensten. 

En...Het Vlinderpad is er ook!

Basis en middelbare scholieren in verbinding door Kunst

Op vrijdag 7 April jl. hebben een aantal enthousiaste leerlingen (12,13 jaar) van het Christelijk Lyceum Apeldoorn een presentatie met als thema "Kunst" aan vier groepen kleuters (4,5,6 jaar)  van Basisschool Spreng Ugchelen gegeven. Wat een mooie verbinding tussen jong en oud waarbij het enthousiasme voor Kunst ervan af straalde! Mogelijk gemaakt door Kyara Shines en Kunstroute Ugchelen.

Workshop Vlinderpad voor Ouders Overleden Kind

Tijdens het jaarlijkse ouderweekend van de vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) op 13 en 14 November jl., hebben wij een workshop rondom het Vlinderpad mogen verzorgen. De vaders en moeders liepen het Vlinderpad en middels de vragenkaartjes ontstonden er troostrijke gesprekken waarbij men herkenning bij elkaar vond en in herinnering dichtbij de kinderen kon zijn.   

Kunstroute: Leerlingen laten bezoekers stralen

In samenwerking met KSF hebben de leerlingen van het Christelijk Lyceum Apeldoorn Happy Stones voor bezoekers beschilderd tijdens de Kunstroute op 2&3 Oktober jl.

Verder waren er ook eigen werken van de leerlingen en het Vlinderpad te bewonderen. 

Een groot succes met meer dan 200 bezoekers hebben we velen kunnen laten "shinen".

Herinneringsbankje op begraafplaats onthult

In samenwerking met de gemeente Apeldoorn heeft onze foundation op 16 Augustus jl. een herinneringsbankje geschonken aan bezoekers van begraafplaats Heidehof.

Middels een mooi bordje met gedicht hopen wij velen troost te bieden. 

KSF en Zone College Twello brengen 'Lente in een box' bij Zorggroep Apeldoorn 

In samenwerking met leerlingen van de groene school Twello heeft onze foundation  in Mei meer dan 200 bewoners van de Zorggroep Apeldoorn in het zonnetje gezet. Zij hebben de 'lente-in-een-box' gebracht; een mooi pakket met verse bloemen, decoratie materiaal en een stappenplan voor het maken van een eigen bloemstukje. Wat is er mooier als je een grote groep kwetsbare mensen kunt laten stralen. 

Licht op Herinnering - Het Vlinderpad©

Tijdens de virtuele bijeenkomst van Licht op Herinnering hebben wij het Vlinderpad kunnen laten zien aan een groot publiek. Door de mooie
opnames van RTV Apeldoorn én door gebruik te mogen maken van de prachtige locatie Kapel Caeserea hebben we het Vlinderpad in volle glorie kunnen laten beleven. Bekijk de beelden en lees meer over het Vlinderpad 

ROC Aventus studenten ontwerpen logo  

In een leerproject hebben studenten van het ROC Aventus - Media & Vormgeving - ons logo ontworpen. Wij bedanken alle studenten voor hun creativiteit en enthousiasme. Brenda Broekhuizen over ons nieuwe logo:

Ik heb een vlinder gemaakt, in het blauw. Dit blauw straalt in combinatie met de gouden kleur  (favoriete kleur van Kyara) een bepaalde rust uit. Het logo is door deze kleurencombinatie ook niet te druk wat ik zelf erg mooi vind. Ik vond dit goed bij het doel van jullie stichting passen. De vlinder wordt op de website zelf ook veel gebruikt en staat ook in connectie met het Vlinderpad.”