Een jaar vol activiteiten...

Gelre Ziekenhuis krijgt de vlinders...

De wens van  wijlen onze ambassadeur en adviseur, Marcel Altink, is in vervulling gegaan. Zijn prachtige zelfgemaakte vlinderfoto's hangen in het Gelre Ziekenhuis op de afdeling oncologie. 

Hij en de Kyara Shines Foundation wilden hiermee de patienten en medewerkers weer even laten stralen. Mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van reclamebedrijf BeVisible!  Een dankbare quote van het Gelre personeel; "wat een prachtige vlinders, we hebben hier gelijk een veel mooiere lichtinval!".

Wij wensen het Gelre ziekenhuis veel lichtpuntjes.

Christelijk Lyceum vult de Samen Delen Kasten

13 Samen Delen Kasten vol met levensmiddelen. Dat kregen wij van het Christelijk Lyceum uit Apeldoorn!  GEWELDIG!
Onze dank gaat uit, ook namens alle kastbeheerders, naar alle leerlingen en docenten van het Christelijk Lyceum! Wat een mooie actie om 2023 mee af te sluiten. 

Samen Delen Kast een groot succes

Velen van ons hebben het nu extra moeilijk om rond te komen. In de Samen Delen Kasten worden levensmiddelen en hygiëne producten gedeeld en mag eenieder die het nodig heeft producten meenemen. Op basis van eerlijkheid en goedheid worden de kasten, in de Gemeente Apeldoorn, gevuld door de buurtbewoners. De kasten worden gesponsord door onze foundation. Geheel passend bij ons motto; Help de ander te laten stralen! Meer info - waar staan de kasten!

Bij interesse mail info@kyarashines.com

Onderwegkerk Hoog Soeren doneert

Zondag 28 aug. 2023 was de laatste dienst in de Onderwegkerk in Hoog Soeren. De check met de opbrengst van de collecte werd officieel overhandigd aan de voorzitter. Op de gezichten is te zien hoe blij, dankbaar en trots we hiermee zijn. De eerste aanschaf voor het Park der Herinnering is aan het einde onthuld, een brievenbus voor Hemelpost. De eerste kaarten zijn gepost. 

Aan wie zou jij een kaartje willen sturen? Geef het door via info@kyarashines.com dan doen wij hem voor je op de post.

Basis en middelbare scholieren in verbinding door Kunst

Een aantal enthousiaste leerlingen (12,13 jaar) van het Christelijk Lyceum Apeldoorn een presentatie met als thema "Kunst" aan vier groepen kleuters (4,5,6 jaar) van Basisschool Spreng Ugchelen gegeven. Wat een mooie verbinding tussen jong en oud waarbij het enthousiasme voor Kunst ervan af straalde! Mogelijk gemaakt door Kyara Shines en Kunstroute Ugchelen.

Workshop Vlinderpad voor Ouders Overleden Kind

Tijdens het jaarlijkse ouderweekend van de vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) hebben wij een workshop rondom het Vlinderpad mogen verzorgen. De vaders en moeders liepen het Vlinderpad en middels de vragenkaartjes ontstonden er troostrijke gesprekken waarbij men herkenning bij elkaar vond en in herinnering dichtbij de kinderen kon zijn.   

Kunstroute: Leerlingen laten bezoekers stralen

In samenwerking met KSF hebben de leerlingen van het Christelijk Lyceum Apeldoorn Happy Stones voor bezoekers beschilderd tijdens de Kunstroute.

Verder waren er ook eigen werken van de leerlingen en het Vlinderpad te bewonderen. 

Een groot succes met meer dan 200 bezoekers hebben we velen kunnen laten "shinen".

Herinneringsbankje op begraafplaats onthult

In samenwerking met de gemeente Apeldoorn heeft onze foundation een herinneringsbankje geschonken aan bezoekers van begraafplaats Heidehof.

Middels een mooi bordje met gedicht hopen wij velen troost te bieden. 

KSF en Zone College Twello brengen 'Lente in een box' bij Zorggroep Apeldoorn 

In samenwerking met leerlingen van de groene school Twello heeft onze foundation meer dan 200 bewoners van de Zorggroep Apeldoorn in het zonnetje gezet. Zij hebben de 'lente-in-een-box' gebracht; een mooi pakket met verse bloemen, decoratie materiaal en een stappenplan voor het maken van een eigen bloemstukje. Wat is er mooier als je een grote groep kwetsbare mensen kunt laten stralen. 

Licht op Herinnering - Het Vlinderpad©

Tijdens de virtuele bijeenkomst van Licht op Herinnering hebben wij het Vlinderpad kunnen laten zien aan een groot publiek. Door de mooie
opnames van RTV Apeldoorn én door gebruik te mogen maken van de prachtige locatie Kapel Caeserea hebben we het Vlinderpad in volle glorie kunnen laten beleven. Bekijk de beelden en lees meer over het Vlinderpad 

ROC Aventus studenten ontwerpen logo  

In een leerproject hebben studenten van het ROC Aventus - Media & Vormgeving - ons logo ontworpen. Wij bedanken alle studenten voor hun creativiteit en enthousiasme. Brenda Broekhuizen over ons nieuwe logo:

Ik heb een vlinder gemaakt, in het blauw. Dit blauw straalt in combinatie met de gouden kleur  (favoriete kleur van Kyara) een bepaalde rust uit. Het logo is door deze kleurencombinatie ook niet te druk wat ik zelf erg mooi vind. Ik vond dit goed bij het doel van jullie stichting passen. De vlinder wordt op de website zelf ook veel gebruikt en staat ook in connectie met het Vlinderpad.”